Concert E.M.M. en Veere’s Genoegen op 23/3/2019

Muziekvereniging Eéndracht Maakt Macht uit Serooskerke (W) en muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgen zaterdagavond 23 maart een concertavond in ‘De Zandput’ in Serooskerke. Tijdens deze concertavond zullen de fanfareorkesten van beide muziekverenigingen allebei een optreden verzorgen. Het fanfareorkest van muziekvereniging Eéndracht Maakt Macht staat onder leiding van dirigent Gerrit-Jan Verhage en het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen staat onder leiding van dirigent Thomas Bruijns. Beide orkesten zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van beide orkesten waarbij de twee dirigenten allebei een muziekstuk zullen dirigeren. De concertavond begint om 19.30 uur en vindt plaats in verenigingsgebouw ‘De Zandput’ (Zandput 5) in Serooskerke (W). De toegang is gratis en na afloop kan nog gezellig worden nagepraat. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of op www.emm-serooskerke.nl.