Inschrijven voor Zonne Energie Coöperatie Veere

De Zonne-Energie Veere Coöperatie functioneert sinds 28 februari en produceert dagelijks stroom, die aan het net wordt geleverd. Alle certificaten van leden zijn geplaatst. Om potentiële leden van de coöperatie in de gelegenheid te stellen zich aan te melden openen wij de bestaande wachtlijst voor hen. Bij voldoende belangstelling willen wij een tweede installatie oprichten. U kunt zo zelf een bijdrage leveren aan de reductie van CO2. 

De postcoderoos regeling is bedoeld voor mensen, die niet in de gelegenheid zijn om zonnepanelen op eigen dak te plaatsen. Zij kunnen deelnemen aan de photovolt installatie van de coöperatie door daarin te investeren, door middel van het kopen van certificaten. Het rendement van de investering wordt geleverd door de teruggave van de energiebelasting van de geproduceerde stroom. 

Deelname is mogelijk voor inwoners van de postcodes: 4351, 4352, 4354, 4332 of 4341.

 Aanmelden kan vrijblijvend door een e-mail te sturen aan de secretaris van de coöperatie: Kees Deggeller: postcoderoosveere@gmail.com. Onder vermelding van naam, adres, postcode en e-mailadres. U ontvangt dan meer informatie over het project.