5 december: Sinterklaas!

Beste inwoners van Veere,

Ik ben weer in Nederland gearriveerd!

Dat verliep dit jaar met wat meer problemen dan in voorgaande jaren. U heeft er vast wel iets van gezien op het Sinterklaasjournaal. Maar….. ik ben er!! Ik heb een nieuw paard bij me, een frisse, jonge generatie pieten, en voor alle kinderen minstens 1 pakje.

Op 5 december hoop ik een bezoek te brengen aan Veere. Ik verheug me er nu al op. De wegwijspiet is op verkenning geweest en heeft me verteld dat er in ieder geval één spoorrails richting Arnemuiden/Middelburg ligt. Gelukkig! Ik hoop dat de stoomtrein ons een heel eind brengen kan. En met Ozosnel moet het laatste stukje te overbruggen zijn. Waar in Veere jullie mij dan precies ontmoeten? Dat houd ik nog even geheim. Ik hoop samen met mijn pieten rond een uur of kwart voor 9 in het hart van Veere te arriveren. Volg de kinderen maar. Die vertrekken rond 8.40 bij school.

Ik vertrouw erop dat mijn pieten alles goed geregeld hebben. (Tenminste, als malle Pietje geen roet in het eten gooit 😉 )

Hartelijke groet,

Sint Nicolaas