31/1/2020 Meespelen met Veerse’s Genoegen

VEERE – Het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere organiseert vrijdagavond 31 januari 2020 een openbare repetitie. Tijdens deze repetitie krijgen (oud-)muzikanten, die al op een muziekinstrument uit de fanfarebezetting kunnen spelen, de gelegenheid om samen met de muzikanten van Veere’s Genoegen gratis en vrijblijvend een keer mee te repeteren met het fanfareorkest. Dit orkest bestaat op dit moment uit zo’n 45 muzikanten en staat onder leiding van dirigent Thomas Bruijns. Geïnteresseerden moeten zich vooraf aanmelden via www.veeresgenoegen.nl of een e-mail sturen naar info@veeresgenoegen.nl. Na het aanmelden wordt er voor bladmuziek en een muziekinstrument gezorgd. De repetitie begint om 19.30 uur in het clubgebouw van de vereniging (‘Het Akkoord’) aan de Oudestraat 9 in Veere en duurt tot 22.00 uur (pauze van 20.30-21.00 uur). Na afloop wordt er nog gezellig geborreld en is er gelegenheid om met de muzikanten en dirigent nog even na te praten. Kijk voor meer informatie en de muziekinstrumenten die bij de bezetting van een fanfareorkest horen op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar info@veeresgenoegen.nl.