Hieronder vindt u een reactie van Tonneke de Bruin (helaas met vertraging geplaatst) op het artikel van Dhr. Leeftink in de Stadsheraut.

Vandaag het ik de Stadsheraut ontvangen en graag wil ik reageren op het stukje in bovengenoemde Stadsheraut, met name het stukje van de boswachter. Hr. Leeftink geeft daarin aan, dat er veel overlast is van struinende honden, die allerlei leven in het Veerse bos, (dat naar mijn mening geen bos meer mag heten ), verstoren.  Nu moet mij van het hart, dat er de laatste weken zoveel gekapt en gesnoeid is door Staatbosbeheer zelf en onderaannemer, dat er helemaal geen leven meer mogelijk is! Dit alles onder het mom van “dunnen”. Dezelfde boswachter heeft mij gemaild, na vragen van mij, dat de onderaannemer het hout verkoopt en o.a. het hout bestemd is voor de biomassa. Ook wordt er met groot materieel door het “bos” gereden, wat een oorlogsgebied veroorzaakt. Woorden van de boswachter…

Met deze opmerkingen wil ik aangeven, dat Staatbosbeheer eerst de hand in eigen boezem moet steken, voor alle hondenbezitters de zwarte Piet toe te spelen. Ik ben overigens GEEN hondenbezitter, maar een verdrietige Veerse.

Met vriendelijke groet:
Tonneke de Bruin.