De gemeente zal binnenkort met de volgende werkzaamheden te zullen starten:

Herinrichting Oudestraat (van Wagenaarstraat tot Kapellestraat) en Herinrichting Kerkstraat en Kapellestraat. 

Herinrichting fietsparkeerplaatsen en realiseren nieuwe fietsparkeerplaats Bastion. De werkzaamheden zullen starten in december 2020

Boomkransen op Kaai. Ter bescherming van de bomen tegen het fietsparkeren. De bomen worden in de winter 20/21 ook opgekroond.

Boom op pleintje voor Campveersetoren. Er wordt in de winterperiode ‘20/’21 een boom geplant. De werkzaamheden worden gecombineerd met een aantal verbeteringen aan de bestrating van het plein.

Torenwal bestrating. Het pad wordt voor april ‘21 in dezelfde breedte  opnieuw gestraat. Breder maken van het pad is nu budgettair niet mogelijk.

Toegang Bastion achter de Werf. Bij aanleg van de fietsparkeerplaatsen op het Bastion vervallen er parkeerplaatsen voor auto’s.   De kruising wordt kleinschalig aangepast om het verkeer richting de gedempte haven te sturen.

Vlindertuin. Uitbreiding met twee nieuwe plekken (achter de bossages en bij de overloop-parkeerplaats Gedempte haven). In de begroting is budget opgenomen.

Parkeren campers. Campers kunnen niet parkeren op het overloopterrein Gedempte haven. Dit zal kenbaar gemaakt worden op de borden van het parkeerverwijssysteem langs de Polredijk, Kreekweg en Veerseweg om onnodig zoeken te voorkomen. Campers worden verwezen naar het terrein aan de Veerseweg.