Busdienst Connexxion

Lijn 584: Veere – Middelburg Station NS. Dienstregeling:  klik hier

Lijn 583: Veere – Oostkapelle – Domburg – Westkapelle. Dienstregeling: geen informatie.

NS zonetaxi

Website: klik hier.

De zonetaxi rijdt van uw adres naar het station of terug – van de eerste tot en met de laatste trein tegen een aantrekkelijke prijs. U moet eerst een NS account aanmaken (gratis). Bel 0900 6798294 of ga naar de website. Een rit boekt u online of per telefoon.

Regiotaxi

Website: klik hier.

De regiotaxi is bedoeld voor mensen met een WMO indicatie en rijdt van deur tot deur. Vervoer van rolstoelen is mogelijk.

Valys

Website: klik hier

Voor ritten van meer dan 5 OV-zones comfortabel van uw woonadres naar een ander adres en terug tussen 06.00 en 01.00 (nacht). Aantrekkelijk tarief. Begeleid reizen mogelijk.

Eerst een Valypas aanvragen.

Haltetaxi

Website: klik hier.

De haltetaxi biedt taxivervoer van bushalte naar bushalte in Zeeland. De haltes zijn te herkennen aan de sticker ‘HALTETAXI’ op het haltebord. Reserveren van de haltetaxi doet u anderhalf van te voren door te bellen naar 088 – 23 58 000 of te mailen naar info@halteteaxi.nl. Voor het reserveren heeft u een gebruikerspas nodig. Deze vraagt u gratis aan via bovenstaand telefoonnummer of e- mail adres. Het tarief is gelijk aan dat van de Connexxion bus en moet contant worden betaald.

Voet – en fietsveer Veere – Kamperland v.v.

Voor vertrektijden: klik hier