Wegwerkzaamheden Veerseweg 3 t/m 17 mei

Het volgende bericht ontvingen we van “Omgevingsmanagement | H4a”

In opdracht van de Provincie Zeeland voert H4A Infratechniek B.V. van woensdag 3 mei tot en met woensdag 17 mei (data onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden) werkzaamheden uit aan de N663 Veerseweg te Veere en de aangrenzende rotonde ter hoogte van Zanddijk (kruising van de N663 met de Bosweg). In de bijlage treft u een tekening aan van het werkgebied. De werkzaamheden vinden plaats van 7.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur in de middag en bestaan uit het aanbrengen van grasbetontegels in de bermen. We starten de werkzaamheden bij de rotonde en gaan vervolgens verder met de N663 Veerseweg.

Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt gebruik gemaakt van een halve wegafzetting. Er worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst om het verkeer gedurende deze dagen om het werkvak heen te leiden. Tevens wordt de maximale snelheid ter hoogte van het wegvak verlaagd. Weggebruikers dienen rekening te houden met enige verkeershinder. Er worden geen werkzaamheden uitgevoerd in het weekend.

Nadere informatie:  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze omgevingsmanager Sidney Mast via tel: 06-46424109 of via e-mail omgevingsmanagement@h4a.nl

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Sidney Mast (Omgevingsmanager)
s.mast@h4a.nl

Scroll naar boven